Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Άγρια επεισόδια στο Σύνταγμα και η επίθεση σε Τροικανό

Πώς εξελίχθηκε η συνάντηση της Τρόικα με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη; Τι συνέβη με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα;
Υπό τις έντονες αντιδράσεις των διαδηλωτών έγινε η συνάντηση της Τρόικα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Σύνταγμα, καθώς δεν έλειψαν τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ.

Μετά την έξοδο της Τρόικα από το Υπουργείο, όπου διεξήχθη η συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Σύνταγμα και παρά τα δρακόντεια μέτρα των ΜΑΤ, η αστυνομία δεν κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα, κυνήγησαν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν την Τρόικα, πετώντας μπουκάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα από αυτά τα μπουκάλια εκτοξεύτηκαν κατά του οχήματος, που μετέφερε τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν.

Από τα έντονα επεισόδια, που διαδραματήστηκαν στο Σύνταγμα έπεσαν τραυματισμένοι στο οδόστρωμα, δύο διαδηλωτές, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο, ενώ προσήχθησαν από την αστυνομία δεκαεπτά διαδηλωτές, που εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι.

http://kafeneio-gr.blogspot.gr